Coaching makes the difference in growing

Nieuws

20-09-2010
CompetentCity op 4 oktober 2010

Op maandag 4 oktober ontmoeten alle mensen met een hart voor het mbo elkaar weer in CompetentCity. De vierde editie van dit grootste evenement over de vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs staat in het teken van de school als kennisonderneming. CompetentCity is het startpunt van de 6-Daagse Beroepsonderwijs.

Hoe staat het ervoor met de modernisering van het beroepsonderwijs ofwel: met de invoering van competentiegericht leren? Tijdens CompetentCity wisselen professionals uit het beroeps- onderwijs kennis en ervaring uit. 

 Programma 4 oktober

9.30 uur Opening 6-Daagse en Competent City m.m.v. de Willem Nijholt Academie, Jan van Zijl, Ben Rijgersberg en de Staatssecretaris van het ministerie van OCW*.
10.15 uur Ben Tiggelaar: wat betekent ‘ruimte pakken' voor ‘leiderschap'.
11.00 uur Inspiratie en verdieping: volg een college van een van de 7 key-note sprekers.
12.00 - 13.00 uur Lunchpauze op beursplein
13.00 - 15.30 uur Workshoprondes
15.45 - 16.15 uur Slotdebat

 

Bekende namen en sprekers op Competent City zijn: Tom van 't Hek, Jelle Jolles, Heim Meijerink, Ger Hofstee, Lidewey van der Sluis, Nicolette Wuring, Eduard Beck. Tevens kunt u kiezen uit zo'n zestig workshops en een beursplein bezoeken met ruim veertig standhouders.

CompetentCity nodigt u uit om uw ervaringen via Twitter, Blog of Flipcammen te delen. Ze willen graag weten wat u - de bezoeker - van CompetentCity vindt! Welke wijze les hebt u geleerd van Ben Tiggelaar? Wat is u bijgebleven van het inspiratiecollege van bijvoorbeeld Lidewey van der Sluis? Wat vond u van de door u bezochte workshops? En heeft u nog nuttige contacten opgedaan op de Meetingplaza? We willen het allemaal van u weten.


Meer informatie
www.competentcity.nl

terug naar overzicht